Agyserkentővel tanul A Nagy Duett énekese

színpad Zsidró Tamás gyógyszer pánik fodrász Szandi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retteg a színpadtól Szandi amatőr duettpartnere, Zsidró Tamás, aki gyakran került színpad közelébe, de sohasem ő volt a főszereplő - tudta meg a Life.hu.

Fokozatosan szoktatja Szandi a színpadhoz duettpartnerét, ugyanis a fodrász nagyon lámpalázas. Már egy mobiltelefonnal történő képrögzítéstől is teljesen lefagy. Ráadásul agyserkentőt kell használnia, hogy a szövegeket megtanulja.

Forrás: SuperTv2
Forrás: SuperTv2

Kattints a képre, és nézd meg, kik A Nagy Duett sztárpárosai!

"Amatőr vagyok, ráadásul fodrász, nem előadóművész. Rettegek és vacogok, ha arra gondolok, hogy ki kell állnom a színpadra. Szerencsére van egy fantasztikus partnerem, aki hihetetlenül emeli az én biztonságérzetemet, most már valamivel nyugodtabb vagyok, mint két hete. Eddig csak otthon énekeltem magyar nótákat, de az énektanárom szerint ez roppant kevés, rá kell gyúrnom. Az sem segít, hogy a középső fiam azt mondja, apa, inkább ne énekeljél!" - mesélte a fodrász, akinek nem csak az éneklés és a színpadi megjelenés megy nehezen.

"Nagyon nehezen tanulom a szövegeket. Ebben a korban már egy idősek által használatos, agyserkentő gyógyszer kell nekem ehhez. Mint egy verset bemagolom, és folyamatosan frissítem, ismétlem, majd belalázom" - nevetett Tamás, aki a Szandiék lakásában rendezett próbán teljesen lefagyott, amikor az énekesnő férje telefonján megpróbálta rögzíteni produkcióját. "Mondtuk, hogy ez még semmi, több és más kamerák lesznek. Próbálom nyugtatgatni, hogy ne féljen, megtanulom az ő szövegét is, én leszek a mankója" - osztotta meg a Life.hu-val a nehézségeket Szandi, aki bombaformában van.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Dögös háziasszony lett a népszerű modellbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bodi-sylvit-debreczeni-zita-fotozta-egy-olasz-haziasszony-szerepeben.htmlAmerikában került kórházba a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130205-mujahid-zoli-enekes-egy-virussal-amerikaban-kerult-korhazba-ahol-nem.htmlMegdöbbent partnere hangjától Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130206-bango-margit-a-nagy-duett-vilaghiru-enekesnoje-megdobbent-partnere-lakatos.htmlHazaszállíttatják Schoberték a holttestethttp://www.life.hu/legykepben/20130207-schobert-norbertek-hazaszallittatjak-a-maltan-meggyilkolt-g-yvette-holttestet.htmlTetszik neki, de Dopeman mégsem nyomul rá Szinetár Dórára - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130206-dopeman-a-rapper-nem-nyomul-ra-mesterere-szinetar-dorara.htmlMegfélemlítették Komár László özvegyéthttp://www.life.hu/legykepben/20130207-komar-laszlo-elhunyt-enekes-hagyatekaert-volt-felesegei-harcolnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.