Nem bírja törleszteni tartozásait Bíró Ica

hitel ingatlan Bíró Ica adósság eladósodás fitneszguru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica mindent megtesz, hogy kimásszon a gödörből, ám ez nem megy olyan egyszerűen. Ismerősei azt suttogják, hogy a fitneszlady teljesen eladósodott, és hitelének oltárán kedvenc fitnesztermét is hajlandó feláldozni.

Bíró Ica 2006-ban hozta létre a Megújulás Klubot, amiben kozmetikai kezelések, modellképzés, kineziológia is helyet kaptak. A Metal Lady tulajdonképpen az életét tette fel erre a vállalkozásra, hiszen súlyos bankkölcsönöket vett fel rá - írja a Blikk.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A klub már jó ideje üresen áll, mert hitelei felhalmozódása miatt Ica nem tudja fenntartani. Kiadásra kínálta, de a bérlők nem tetszettek neki, így most el szeretné adni a 236 négyzetméteres ingatlant.

"Imádtam a klubomat, de egyedül képtelenség fenntartani. Volt, amikor kiadtam, de nem voltam elégedett a bérlőkkel, ezért jobban szeretném, ha elkelne. Nem az én világom, hogy egyedül ott legyek naphosszat, hiszen én sokkal inkább pörgős személyiség vagyok. Bár nagy szeretettel csináltam a klubot, nagyon nehezen tudom vezetni a világgazdasági válság miatt" - mondta a Blikknek a fitneszlady, aki azért még bizakodik, hogy helyrejön az anyagi helyzete.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.