A Nagy Duett szakács sérülés baleset éneklés tánc Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Speciális szalagokkal rögzítették Détár Enikő duettpartnere, Kovács Lázár combját, ugyanis a sztárszakács a héten a produkció fotózásán bemelegítés nélkül vagánykodott és combizom-szakadást szenvedett.

A megsérült szakács először kórházba sietett, ahol nem túl sok jóval kecsegtették. Hosszas felépülést és speciális gyógytornát helyeztek kilátásba Lázárnak, aki rettegett attól, hogy nem tud vasárnap színpadra állni. Végül talált egy specialistát, aki rendbe tette a combját, így pénteken már különösebb gond nélkül táncolt a próbán.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"A szakember speciális szalaggal húzta végig azt a részt, ami elszakadt, ez összefogja a sérült izmot. Spárgázni azért nem fogok, de táncolni tudok. Egy komoly koreográfiával készültünk volna, így kicsit kisebb lesz a látványosság. Persze fáj néha a lábam, de azért nem kell fájdalomcsillapítót szednem, amúgy nem is vagyok a gyógyszerek híve. A nézők szórakoztatásáért viszont mindent megteszek" - osztotta meg a Life.hu-val Lázár.

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.