Zsidró Tamás Videolife TV2 A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2-n február 10-én induló A Nagy Duett próbáján ott volt a bombaformában lévő Szandi és a tudattágítókon élő Zsidró Tamás is. Az amatőrök táborát erősítő mesterfodrász fején furcsa sebre lett figyelmes a Life.hu riportere. Vajon mi történt Tamással azon túl, hogy rosszfiú volt?
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=xa7LN6NIPIY5buvx

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Agyserkentővel tanul A Nagy Duett énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130207-zsidro-tamas-fodrasz-a-nagy-duett-versenyzoje-szandi-duettpartnere.htmlFloridában gyúrt A Nagy Duettre az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-balazs-klari-a-nagy-duett-zsuritagja-a-musor-elott-floridaba.htmlMáris összekülönbözött A Nagy Duett sztárpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130125-gorog-zita-magyar-modell-es-pataky-attila-az-edda-frontembere.htmlA TV2 sztárja fél, hogy belerokkan A Nagy Duettbehttp://www.life.hu/legykepben/20130125-papp-gergo-az-aktiv-musorvezetoje-a-nagy-duett-versenyzoje-szerint.htmlÍme, A Nagy Duett sztárpárosaihttp://www.life.hu/life/galeria/20130125-a-nagy-duett-sztarparosai-a-supertv2n-szinetar-dora-es-dopeman.htmlKiderült, kik A nagy duett sztárpárosaihttp://www.life.hu/legykepben/20130125-ok-a-nagy-duett-sztarparosai-gesztesi-karoly-szinesz-es-csezy.htmlŐk a Nagy duett első sztárpárosa?http://www.life.hu/legykepben/20130124-kokeny-attila-megasztar-felfedezettje-cseke-katinka-szinesznovel-joban-rosszban-fog.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.