David Coulthard halál testvér gyász Forma-1 autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták David Coulthard 35 éves húgát, Lynsay Jacksont. A volt Forma 1-es pilóta nagyon összetört a hír hallatán.

David Coulthard visszavonulása óta a BBC kommentátora. Szombaton éppen egy főzős műsorban szerepelt - a Saturday Kitchenben - nem sokkal ezután közölték vele a szörnyű hírt, amely nagyon összetörte.

A volt F1-es pilóta húgát, Lynsay Jacksont saját otthonában találták meg, Crossmichaelben, Skóciában, aki egy múzeumot vezetett, amelyben David pilóta díjai és sportkarrierjének egyéb emléktárgyai láthatók. Egy nyolchónapos kislányt hagyott árván az egykori autóversenyző testvére.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A dumfriesi rendőrségi szóvivő szerint idegenkezűséget nem állapítottak meg, egyelőre úgy tűnik szívroham végzett a fiatal nővel, de a vizsgálatok még mindig zajlanak Lynsay halála ügyében.

David Coulthard szülei éppen Ausztráliában vakációznak, akik azonnal megszakították útjukat és hazarepültek. A 41 éves Coulthard 1994-ben mutatkozott be a Forma 1-ben, 13 nagydíjgyőzelme volt, 2001-ben pedig második lett a világbajnoki versenyben.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Szalagok fogják össze A Nagy Duett énekesének combjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130208-kovacs-lazar-sztarszakacs-detar-eniko-szineszno-partnere-a-nagy-duettben.htmlLetaperolta Görög Zitát az Edda énekesehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130210-osszekapott-egymassal-gorog-zita-es-pataky-attila-a-nagy-duett.htmlA lélek nyomai - miről vallanak a kezek?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110504-a-lelek-nyomai-mirol-vallanak-a-kezek.htmlElvesztett szerelme miatt kesereg Baricz Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20130207-baritz-gergo-az-xfaktor-enekese-elveszett-szerelmehez-irt-dallal-indul.htmlSzépségtippek szupermodellektőlhttp://www.life.hu/szepulj/20130123-szepsegtippek-szupermodellektol-cindy-crawford-modell-kristen-mcmenamy-modell-es-nadia.htmlMichelle Keegan nem gondolja, hogy szexihttp://www.life.hu/szorakozz/20130208-michelle-keegan-angol-szineszno-egy-ferfimagazin-cimlapjan-pozol-megsem-gondolja.htmlA túlsúlyos kutya rövidebb ideig élhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130201-a-tulsulyos-kutya-elettartama-rovidebb.htmlElhunyt a Szomszédok ismert színészehttp://www.life.hu/legykepben/20130210-ongyilkos-lett-a-szomszedok-ismert-szinesze-kezdy-gyorgy-egy-korhazbol.htmlZsidró Tamás rosszfiú volt, megjártahttp://www.life.hu/legykepben/20130209-a-nagy-duett-probajan-interju-zsidro-tamassal-szandival-bango-margittal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.