Féktelen tinilányként énekelt Gáspár Laci mellett A Nagy Duett színpadán Erdélyi Mónika, aki továbbra sem enged régi, jól bevált stílusából: a zakó és a semlegesen lelógó haj már szinte elengedhetetlen kelléke.

Stylistja szerint nehéz együtt dolgozni Erdélyi Mónikával, aki nem szívesen engedi, hogy beleszóljanak öltözködési stílusába, vagy akár hajviseletébe - tudta meg a Life.hu.

Fotó: SuperTV2

Az egykori műsorvezető A Nagy Duett színpadára is a jól bevált, kiforrott zakó-nadrág kombinációban lépett, ahogy a nézők azt már megszokhatták a Mónika show sok-sok éve alatt, haja pedig formátlanul lógott a vállára. A műsorvezető Gáspár Laci partnereként, kellemes hangon énekelte el a Shoop shoop song című dalt, miközben tinilányokat megszégyenítő lelkességgel, infantilisan táncolt. A produkcióval a páros a műsor középmezőnyébe verekedte magát, így jövő héten ismét színpadra állhatnak.

Kérdés marad, hogy Mónika az elkövetkezendő hetekben képes lesz-e külsejében is megújulni, és A Nagy Duett nézőinek hangján kívül a külsejével is meglepetést okozni.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!
Ha pedig a sztárok divatdöntései érdekelnek, figyeld a StílusZsaru oldalt!

 
Beindult az élete az X-Faktor győztesénekhttp://www.life.hu/legykepben/20130208-olah-gergo-xfaktor-gyoztesenek-nincs-szabadideje-miota-budapestre-koltozott.html Mostohája kínozta Szita Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20130211-szita-bencet-a-mostohaja-kinozta-elore-megtervezte-a-kisfiu-kivegzeset.html Megint rendőrt hívtak VV Évárahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-megint-botranyosan-viselkedett-rendort.html Gáspár Laci undok volt és nem nyilatkozott - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20130210-gaspar-laci-undok-volt-es-nem-nyilatkozott-a-dal-musor.html Szalagok fogják össze Kovács Lázár combjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130208-kovacs-lazar-sztarszakacs-detar-eniko-szineszno-partnere-a-nagy-duettben.html