műsorvezető válás dal Gesztesi Károly reggeli műsor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs a Class FM Morning Show-jában meglepően jól vélekedett a SuperTV2 vasárnap esti szórakoztató műsoráról, A Nagy Duettről, annak ellenére, hogy ő az RTL Klub arca.

Egyetlen negatívumként Gesztesi Károly szereplését említette. "Rólam mindig azt mondják, hogy mivel RTL-es arc vagyok, bántom a TV2 műsorait, na most figyeljetek! Ez a műsor jó, szórakoztató, könnyed és laza, nem veszi túlságosan komolyan magát, Tilla és Claudia abszolút szellemes. Nincs túlkomolykodott megás, Voice-os vonal, amiben a zsűri nagyon pontos, az énekesek nagyon énekelnek. A Nagy Duettben mindenki nevet magán és mindenki könnyed. Egyedül Gesztesi nézett ki úgy, mintha egy végbéltükrözésre várna, lehet, hogy masszív családi zsarolással kényszerítették ebbe a műsorba. Az volt az arcán, hogy mikor adhatja már le a számlát" - fejtette ki a véleményét Balázs.
Gesztesi egy napilapnak elárulta, hogy a Csézyvel közösen előadott dal régi sebeket tépett fel benne, az első válását juttatta eszébe.

Forrás: TV2 Sajtószoba
Forrás: TV2 Sajtószoba

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.