terhesség Való Világ celeb VV Béci sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Béci felesége is beállt a sorba és kipróbálta a mostanság nagyon trendi terhes pocakfestést. A ValóVilág egykori sztárja pedig természetesen azonnal megmutatta a különleges műalkotást rajongóinak.

Nagyon trendi környezetben növekszik VV Béci kisbabája, hiszen felesége is csináltatott egy mostanában igen népszerű pocakfestést - tudta meg a Life.hu.

Forrás: Facebook / VV Béci
Forrás: Facebook / VV Béci


A ValóVilág egykori sztárja természetesen azonnal meg akarta osztani ország-világgal, milyen csodálatosan fest várandós felesége műalkotás-számba menő pocakja, ezért a legnagyobb közösségi oldalon mutatta meg a különleges fotót. A kép kissé megosztotta Béci rajongóit. Nektek tetszik ez az új trend?

A Life.hu Facebook oldalán megszavazhatod, hogy befestenéd-e a pocakod! :) Klikkelj ide.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Továbbra sem kupálódik Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-erdelyi-monika-a-nagy-duett-versenyzoje-haziasszonynak-oltozott-tovabbra-sem.htmlA halálból menekült meg a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130212-varkonyi-andras-a-baratok-kozt-sztarja-vili-bacsi-eletmento-szivmuteten.htmlRák betegsége miatt lett öngyilkos Kézdy Györgyhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-kezdy-gyorgy-magyar-szinesz-rakos-megbetegedese-miatt-lett-ongyilkos.htmlVilágsztárral randizik Berkes Olivérhttp://www.life.hu/legykepben/20130211-berkes-oliver-a-the-voice-sztarja-justin-bieber-amerikai-sztarral.htmlKísérleteznek Ozzy Osbourne fiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130211-nemetorszagban-vesz-reszt-egy-ossejt-kezelesen-ozzy-osbourne-enekes-fia.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.