modell öregedés Bódi Sylvi kor ráncok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi sokkal jobban jobban néz ki, mint nyolc évvel ezelőtt, és ez nem csak a kívülállóknak tűnik fel, a modell is pont így érzi.

Még mindig dögös, sőt egyre vadítóbb Bódi Sylvi, aki felett csak papírforma szerint múlnak az évek. Talán ha nagyon alaposan megvizsgáljuk az arcát, a szeme körül felfedezhetünk pár nevetőráncot. Ezeket a modell nemhogy igyekezne eltüntetni, inkább nagyon is szereti őket és büszke rájuk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Minden nap nézegetem magamat a tükörben, de nem látom a változást. Jobb formában vagyok, mint korábban voltam. Szálkásabb, izmosabb és karcsúbb vagyok. A szemem körül kialakult már pár nevetőránc, de ezekben benne van az életem: a nagy nevetések, a jó hangulatú esték története. Sok nő küzd a ráncai ellen, plasztikáztat, én viszont elfogadom és szeretem őket, az életem részei. Még most nem tudom, hogy 45 év körül fogok-e botoxoltatni. Sok nőt láttam szépen és boldogan megöregedni a ráncaival együtt. Ez ellen nem küzdök. Esténkét csak három percet vagyok a tükör előtt, egy kis tonik, éjszakai krém, szemránckrém és kész is vagyok. Nem viszem túlzásba, nem vagyok rabja a szépségiparnak. De sokat alszom, sok folyadékot iszom, boldog vagyok, sportolok. Sokkal jobb életem van most 30 felett, mint fiatalabban. Már tudom, hogy mit próbált anyukám sugallni, amikor azt mondta, hogy 30 felett kezdődik az élet" - osztotta meg a Life.hu-val Bódi Sylvi.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.