nyeremény veszteség kaszinó Bódi Guszti Bódi Margó sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti több százezer forintot nyert Las Vegasban, ám nyereményének nem sokáig örülhet, mert az adóhatóság vélhetően egy jelentős részét elviszi.

Januárban járt Las Vegasban Bódi Margó és Guszti, akiket kint élő magyarok hívtak meg. Margó egy helyi főzőversenyen vett részt, mint a magyaros ételek mestere. Eközben Guszti természetesen kipróbálta szerencséjét az egyik kaszinóban, ahol 1500 dollárt, közel négyszázezer forintot nyert. Csakhogy nyereményét hazánkban be kell vallania, így könnyen elképzelhető, hogy a többszázezer forintnak csak a fele marad Bódiék zsebében. Minderről a családi kasszát kezelő Margó eddig mit sem sejtett- tudta meg a Blikk.

Fotó: MuzsikaTV/Sajtóklub
Fotó: MuzsikaTV/Sajtóklub

"Ötszáznegyven dollárt, vagyis nagyjából 116 ezer forintot levontak a nyereményből, a maradékot adták oda, de erre nincsen bizonyíték. Küldtek egy kérdőívet, amit kitöltve vissza kellett juttatni, azon viszont semmilyen összeg nem szerepelt, ebből egy példányt eltettem. De miért kellene leadózni?"- tette fel a kérdést az asszony.

Férjével együtt 17 kilót fogyott a magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-zoltan-erika-enekesno-atalakult-7-kilot-fogyott-es-megvaltoztatta.htmlMerész ruhában és sminkben pózol az X-Faktor férfisztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130213-szabo-david-az-xfaktor-enekese-meresz-ruhaban-mutatta-meg-magat.htmlHamarosan átveszi luxuskéglijét az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130211-kefir-a-vtech-egyuttes-enekese-par-honap-mulva-atveheti-lakasat.htmlGörög Zita az Eddában folytatjahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-gorog-zita-magyar-modell-pataky-attila-az-edda-enekesenek-zenekaraban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.