Bódi Guszti több százezer forintot nyert Las Vegasban, ám nyereményének nem sokáig örülhet, mert az adóhatóság vélhetően egy jelentős részét elviszi.

Januárban járt Las Vegasban Bódi Margó és Guszti, akiket kint élő magyarok hívtak meg. Margó egy helyi főzőversenyen vett részt, mint a magyaros ételek mestere. Eközben Guszti természetesen kipróbálta szerencséjét az egyik kaszinóban, ahol 1500 dollárt, közel négyszázezer forintot nyert. Csakhogy nyereményét hazánkban  be kell vallania, így könnyen elképzelhető, hogy a többszázezer forintnak csak a fele marad Bódiék zsebében. Minderről a családi kasszát kezelő Margó eddig mit sem sejtett- tudta meg a Blikk.

Fotó: MuzsikaTV/Sajtóklub

"Ötszáznegyven dollárt, vagyis nagyjából 116 ezer forintot levontak a nyereményből, a maradékot adták oda, de erre nincsen bizonyíték. Küldtek egy kérdőívet, amit kitöltve vissza kellett juttatni, azon viszont semmilyen összeg nem szerepelt, ebből egy példányt eltettem. De miért kellene leadózni?"- tette fel a kérdést az asszony.

Férjével együtt 17 kilót fogyott a magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-zoltan-erika-enekesno-atalakult-7-kilot-fogyott-es-megvaltoztatta.html Merész ruhában és sminkben pózol az X-Faktor férfisztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130213-szabo-david-az-xfaktor-enekese-meresz-ruhaban-mutatta-meg-magat.html Hamarosan átveszi luxuskéglijét az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130211-kefir-a-vtech-egyuttes-enekese-par-honap-mulva-atveheti-lakasat.html Görög Zita az Eddában folytatjahttp://www.life.hu/legykepben/20130211-gorog-zita-magyar-modell-pataky-attila-az-edda-enekesenek-zenekaraban.html