13 éven át félrelépett Fábry Sándor?

showman megcsalás szerető félrelépés Fábry Sándor sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 éven át csalta párját, Zsuzsát Fábry Sándor - állítja egy újságírónő, aki most, hogy véget ért a viszony, kitálalt a féltve őrzött titokról. A showman kedvese mit sem sejtett a szeretőről. A kipattant botrány kapcsán a Life.hu-nak az MTVA sajtófőnöke nyilatkozott.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!






Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

"Barátnője, bizalmasa, szeretője, szerelme voltam egy személyben, úgy is mondhatnám, az élete része... Hét napból négyet együtt töltöttünk, gyakran ott is aludt nálam. Rettenetesen féltékenyek voltunk egymásra" - árulta el a szerető, aki azután tálalt ki a sajtónak, hogy véget ért a kapcsolat.

Minderről Fábry élettársa, Zsuzsa mit sem sejtett. "Képtelen vagyok elhinni ezt az egészet! Nem tudtam, de még csak nem is sejtettem semmit" - mondta a Blikknek a megcsalt asszony. Kérdés, hogy a botrány kirobbanása után hogyan folytatódik Fábryval való kapcsolata és a történtek ellenére együtt marad-e a showmannel.

A Life.hu megpróbálta telefonon elérni Fábry Sándort, aki ki volt kapcsolva. Megkérdeztük az MTVA-t, hogy mit szólnak a csatorna sztárja körül kialakult zűrzavarhoz. "Az MTVA nem foglalkozik a sztárjai hálószobatitkaival. Az, hogy a kipattant botrány hatással lesz-e a Fábry show nézettségére, majd a jövő eldönti" - mondta el a Life.hu-nak Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke.

Hatalmasat zakózott Henderson Dávidhttp://www.life.hu/legykepben/20130214-henderson-david-a-voice-versenyzoje-hatalmasat-esett-snowboardozni-tanult.htmlGanxsta lett a nyerő Bruce Willis filmjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130214-ganxsta-zolee-zenesz-tunik-fel-a-legtobbszor-a-die-hard.htmlHazudott a feleségének Pindroch Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130214-a-die-hard-5-cimu-film-premierjen-pindroch-csaba-szinesz.htmlFérjével együtt 17 kilót fogyott a magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130212-zoltan-erika-enekesno-atalakult-7-kilot-fogyott-es-megvaltoztatta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.