Oroszország meteoritfelhő meteor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videók keringenek az interneten arról a meteoritfelhőről, amely kisebb károkat és sérüléseket okozott Oroszország középső részén. Egy meteorit egy helyi iskolába csapódott.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Forrás: AFP
Forrás: AFP


Heves pukkanások kíséretében haladt át egy meteoritfelhő az égen - számoltak be oroszországi szemtanúk. Sokan rögzítették is a látottakat, így az interneten számos felvétel felkerült a meteoritfelhőről. Egy vagy több meteorit becsapódott egy helyi iskolába. A térségben számos épület ablaka betört, egy iskolában pedig diákokat sebesítettek meg a betört ablakok szilánkjai.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2iJQNf6zwbvyfyWF

Kusztanáj település lakosai azt állították, hogy teniszlabda méretű tűz- és füstcsóvát láttak az égen, amely valahol becsapódhatott. Többen úgy vélték, hogy esetleg egy repülőgépet érhetett baleset, de a hatóságok ezt cáfolták. A helyi katasztrófavédelem bejelentette, hogy valóban meteoritfelhő vonult át a térség felett, de légi járműben nem tett kárt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=rnrBQuWs49gXAx52

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.