fogyás Ronaldo focista elhízás változtatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori futballsztár már több mint 120 kilót nyomott. Ronaldo azonban elhatározta, hogy változtat életén és leadja fölösleges kilóit.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! A sztárok átalakulását és stílustippjeit pedig kövesd a StílusZsaru oldalon!




Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az egykor jobb napokat is megélt focistán már a fél világ kacagott, annyira el volt hízva. A legfrissebb képek azonban azt igazolják, hogy megérte a sok edzés, diéta és szenvedés. A 36 éves aranylabdás lassan jobban néz ki, mint fénykorában.

Forrás: Facebook / Ronaldo Fenomeno
Forrás: Facebook / Ronaldo Fenomeno

Kórházba került a Republic énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-ujra-korhazba-kerult-a-republic-egyuttes-enekese-cipo.htmlMilliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.htmlBetegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.htmlÖtödjére is apa lesz Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130216-otodik-gyermekevel-terhes-deutsch-tamas-politikus-felesege-lazsanyi-erika-a.htmlSzerelem helyett diétázik Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130214-szabo-zsofi-szineszno-a-szerelem-helyett-a-fogyokurat-valasztotta.htmlFellépése előtt omlott össze Vastag Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130214-vastag-tamas-az-xfaktor-sztarja-osszeomlott-fellepes-elott.htmlSom Lajos majdnem lebénulthttp://www.life.hu/legykepben/20130215-som-lajos-zenesz-idegosszeomlast-kapott-pszichiatrian-kezeltek-es-majdnem-lebenult.htmlUltraszexi lett Novodomszky Évahttp://www.life.hu/legytrendi/20130215-novodomszky-eva-dogos-ruhakban-mutatja-meg-noies-oldalat-a-dal.htmlCiki képet posztolt magáról Madonnahttp://www.life.hu/legytrendi/20130214-madonna-enekesno-logo-fenekerol-posztolt-egy-kepet-a-nepszeru-kepmegoszto.htmlNahát! Michelle Williams is villantott!http://www.life.hu/legytrendi/20130214-michelle-williams-szineszno-egy-mereszen-felsliccelt-ruhaban-jelent-meg-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.