Ganxsta Zolee filmezés hitel svájci frank zenész anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kartel frontembere már többször elmondta, hogy egyre nehezebben tudja fizetni a házára felvett hitelét, de elmondása szerint ilyen mélyponton még sose volt anyagilag, mint most.

"A Kartel hasít, mint még soha, a Die Hardban is szerepelek, miközben katasztrofális az anyagi helyzetem. Mind emiatt a rohadt frankhitel miatt. Az én saram, tudom, senkit nem hibáztatok, csak rossz. Sőt, egyre mélyebb szarban vagyok. Anyagilag már olyan tragikus az állapotom, hogy elmondani sem merem. Szégyellem, hogy egy forint sincs a zsebemben, de nem akarok sírni. Majd megoldom. Vagy nem" - nyilatkozta Zolee a Blikknek.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Ganxsta Zolee több filmben is szerepelt már, így reménykedik abban, hogy színészi karrierje is beindul hamarosan, és ezzel is gyarapítani tudja majd a családi kasszát. "A Die Hard után bízok benne, hogy valamilyen filmes valahol a világban fel fog figyelni a sittes pofámra. Danny Trejo is így kezdte, bőven negyvenéves kora után, és nemrég főszerepet is kapott. Ő volt Machete, és most forgatja a folytatást. Sosem lehet tudni" - mondta a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.