Debreczeni Zita és Szabó Zsófi is bejön az ismert lemezlovasnak

fotózás Jóban Rosszban Szabó Zsófi lemezlovas gasztronómia Debreczeni Zita fogyókúra karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
DJ Dominique nem titkolja, hogy tetszenek neki a csinos fiatal nők, amit bővebben ki is fejtett egy gasztronómiai eseményen a Life.hu riporterének. Debreczeni Zita a külföldi karrierjéről is beszélt, Szabó Zsófi pedig az ingadozó testsúlyának okairól számolt be nekünk.

Voice-versenyzőnek vokálozik Joshi lányahttp://www.life.hu/legykepben/20130215-joshi-bharat-a-tv2-sztarjanak-lanya-burai-krisztian-a-voice.htmlPlasztikáztat a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130217-megegett-labszarat-plasztikaztatja-a-joban-rosszban-sorozat-szinesznoje-szorcsik-h.htmlKamerával figyeli partnerét a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130215-szilveszter-gazda-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-cimu.htmlMagányos és társra vágyik a színész-rendezőhttp://www.life.hu/legykepben/20130214-alfoldi-robert-szinesz-bevallotta-hogy-maganyos-tarsra-vagyik.htmlIntenzív osztályon van a magyar énekeshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130217-intenziv-osztalyon-apoljak-szivproblemai-miatt-bodi-laszlo-cipot-a-republic.htmlSokat fogyott a dögös színésznőhttp://www.life.hu/life/galeria/20130215-fotokon-akkor-es-most-denise-richards-szineszno.htmlPetting és New Yorkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130215-carrie-naploja-kritika-a-szex-es-new-york-kezdeteirol.htmlJohnny Depp hasonmásával erősített az M1http://www.life.hu/szorakozz/20130217-johnny-depp-hasonmasaval-erositett-az-m1-a-dal-harmadik-elodontojeben.htmlMegszületett Hugh Grant második gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130216-titokban-megszuletett-hugh-grant-szinesz-masodik-gyermeke-egy-kisfiu.htmlLövöldözésbe keveredett és kirabolták Voksán Virágothttp://www.life.hu/legykepben/20130216-lovoldozesbe-keveredett-es-kiraboltak-testorei-mexikoban-dj-voksan-viragot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.