Frizbi Hajdú Péterrel gyász Frizbi Delhusa Gjon Hajdú Péter sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisbabáját gyászolja Delhusa Gjon. Az énekesnek állítólag idén év elején született volna gyermeke olasz szerelmétől, ám végül a kicsi nem jöhetett a világra.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!





Forrás: RTL Sajtóklub
Forrás: RTL Sajtóklub

A tökéletesnek tűnő kapcsolatnak még a távolság sem tudott ártani, a Rómában élő nő gyakran utazott Magyarországra kedveséhez és fordítva. 2012 őszén aztán váratlanul teherbe esett a hölgy. "Sokat beszélgettünk arról, hogy mi legyen és arra jutottunk, hogy megtartjuk a gyermeket. Örültem, hogy újra apa leszek" - árulta el a Frizbi szerdai adásának felvételén Gjon, aki azonban november környékén elkezdett aggódni, mert kedvesének pocakja nem kezdett el gömbölyödni.

"Miután rákérdeztem, elárulta, elvetette a gyermeket. Megdöbbentem, összetörtem. Máig nem tudtam feldolgozni" - tette hozzá az énekes, aki decemberben szakított is a nővel, de azóta sem tudta túltenni magát a történteken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.