idegbecsípődés orvos Dundika próba fájdalom tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég volt egy rossz mozdulat és máris hosszú hetekre ugrott Dundika táncpróbájának leglátványosabb része, az emelés.

Annyira meghúzódott Dundika dereka az egyik próba során, hogy orvoshoz kellett mennie az egykori playmate-nek, Majka kedvesének.
"A próbán annyira becsípődött a derekamban egy ideg, hogy pár óra múlva már egy speciális csontkovácsnál feküdtem, aki nemcsak a derekamat masszírozta meg, hanem több olyan pontot is kezelésbe vett, ahová a fájdalom áthúzódhat.
Reménykedtem, hogy ha nem erőltetem a mozgást a fájdalom hamarosan elmúlik, de pár napig még fájdalomcsillapítón éltem. Muszáj volt a derekamat is pihentetnem, és csak az alap tánclépéseket gyakorolhattuk. Csak a napokban kezdtük el a speciális emeléseket. De ez a kis baleset nem vette el kedvemet az alapos felkészüléstől"
- árulta el a Life. hu-nak Dundika.

Fotó: RTLKLUB2/Sajtoklub
Fotó: RTLKLUB2/Sajtoklub

Szülne szerelmének Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130216-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-ujbol-beszeloviszonyban-van-arab.htmlMegverték a magyar sorozatsztárthttp://www.life.hu/legykepben/20130220-kolozsvary-zsolt-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-cimu.htmlFérjhez megy Baby Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20130220-baby-gabi-magyar-enekesno-ferjhez-megy.htmlSegédeszközt használ Dundikahttp://www.life.hu/legykepben/20130219-dundika-a-szombat-esti-laz-versenyzoje-fogassal-gyakorolja-a-tartast.html3 év után újra szerelmes Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130219-kasza-tibor-magyar-enekes-3-ev-utan-ujra-szerelmes.htmlBalesetet szenvedett Kiss Ramónahttp://www.life.hu/legykepben/20130220-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-balesetet-szenvedett-eltort-az.htmlFittyet hány a kritikusokra Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/legykepben/20130216-erdelyi-monika-a-nagy-duett-sztarja-nem-torodik-a-kritikusokkal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.