jelenet sérülés kórház szereplő Kolozsváry Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba kellett vinni az RTL Klubon minden hétköznap este jelentkező Éjjel-nappal Budapest című sorozatának Marcit alakító szereplőjét, Kolozsváry Zsoltot, aki komoly sérülést szenvedett a forgatás során. A fiú a Life.hu újságírójának mesélt először a történtekről.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szívesen tekintesz vissza a múltba, ajánljuk az Akkor és Most oldalt!


Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub
Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub



Annyira jól sikerült az egyik verekedős jelenet a ma este adásba kerülő epizódban, hogy Marcit tényleg ápolni kellett. A fiú partnerét, Anikót akarta megvédeni egy közel két méter magas srác agresszivitásától, de végül a bátor védelmező húzta a rövidebbet.
"Nagyot kaptam a fülemre és az oldalamra. A fülemet próbáltuk azonnal jegelni, több-kevesebb sikerrel. Napokig borzasztóan fájt, végül szóltam a stábnak, hogy nem bírok így forgatni. Kórházba vittek, ahol kiderült, komoly zúzódásom van. Nem vagyok agresszív, de ha valakit meg kell védeni, akkor rám lehet számítani az életben is. Két évig komolyabban foglalkoztam testépítéssel, de mostanában csak ritkán van időm lejárni edzőterembe, így a fő forgatási helyszínen, az albérletben található bokszzsákon gyakorolok" - mesélte a Marcit alakító Kolozsváry Zsolt, akinek sérülése miatt át kellett írni a sorozat forgatási tervét, ugyanis őt napokig nélkülözni kellett.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.