gyilkosság vallomás Bándy Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hátborzongató részlet derült ki a meggyilkolt rendőrségi pszichológusnő halálával kapcsolatban.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Blikk.

Forrás: MTI/Lendvai Péter
Forrás: MTI/Lendvai Péter

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Péntek László még tavaly ősszel adott interjút, melyet akkor letiltottak. Most azonban képernyőre kerülhetett a vallomás, melyben a férfi saját szavaival idézte fel a tragikus éjszaka eseményeit. László azt állítja, áldozatával szerelmi kapcsolatban volt a gyilkosság előtt. A vallomásról itt olvashatsz bővebben.

Elismerte bűnösségét Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130218-p-laszlo-elismerte-bandy-kata-megoleset.htmlProvokálja a műsorvezető az Eurovízió versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20130219-puskas-peti-enekest-es-keresztes-ildikot-az-eurovizio-versenyzoit.htmlEgyszer a fejét is elhagyja Mádai Vivienhttp://www.life.hu/legykepben/20130219-madai-vivien-az-rtl-klub-sztarja-szetszort-mindent-elhagy.htmlZebrán gázolt a magyar színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130221-bicskey-lukacs-magyar-szinesz-a-zebran-gazolt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.