Cipőért most az orvosai sem tudnak többet tenni

kóma Republic Cipő Bódi László sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este orvosi konzíliumot tartottak Bódi László Cipő állapotáról. A Republic énekeséért jelenleg a szakemberek sem tudnak többet tenni - tudta meg a Life.hu.

Továbbra is kritikus Bódi László Cipő állapota, aki múlt hét pénteken lett rosszul, összeomlott a keringése, leállt a szíve, a mentősöknek kellett újraéleszteniük. Az énekes azóta kómában van. A hét folyamán gégemetszést hajtottak végre rajta, mesterségesen lélegeztetik és tartják fenn az életfunkcióit. Feltehetőleg napokig-hetekig is eltarthat, hogy felébredjen a kómából.

Forrás: www.republic.hu
Forrás: www.republic.hu

Tegnap este orvosi konzílium egyeztetett az énekes állapotáról, amelyet a jelenlegi kezelését ellátó kórház osztályvezető főorvosa, valamint az eddigi kezeléseit, operációit és kisebb műtéteit végző SOTE Szívcentrum főigazgatója, dr. Merkely Béla professzor, tanszékvezető egyetemi tanár tartott.

"Egyelőre az orvosai sem tudnak többet tenni érte. Most nincs más teendőnk, mint várni és bizakodni. A szakemberek szerint akár hosszabb ideig is eltarthat, hogy magához térjen a kómából" - számolt be Abella Miklós, a Republic menedzsere, aki nem tudott válaszolni arra a kérdésünkre, hogy az orvosok szerint mikor térhet magához Cipő. "Most napokig biztosan nem változik a helyzet. Ennél többet most nem tudok mondani."

Novodomszky Éva szexisen szeretihttp://www.life.hu/legykepben/20130221-novodomszky-eva-a-dal-eurovizios-fesztival-musorvezetoje.htmlOrvosnál kötött ki a Szombat Esti Láz szereplőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130220-dundika-az-rtl-ii-szombat-esti-laz-szereploje-orvosnal-kotott.htmlOscar Pistorius szabadlábon védekezikhttp://www.life.hu/legykepben/20130222-szabadlabon-vedekezik-a-modell-baratnojet-sajat-otthonukban-lelovo-oscar-pistorius.htmlRajongója öltözteti Nagy Feróthttp://www.life.hu/legykepben/20130220-nagy-ferot-a-beatrice-frontemberet-egyik-rajongoja-latja-el-pirospottyos.htmlÁlomfejtő segítségét kérte Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/legykepben/20130221-sebestyen-balazs-class-fm-morning-show-musorvezetoje-alomfejto-segitseget-kerte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.