A Nagy Duett Dopeman Szinetár Dóra rapper verseny sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap A Nagy Duettben a kiesés szélére jutott a Szinetár Dóra-Dopeman páros. A rapper különösen megszenvedte a feszült pillanatokat és a helyszínen lévő 5 éves kislánya tekintetébe kapaszkodott - tudta meg a Life.hu.

A Nagy Duett folyamán még egyszer sem fordult elő, hogy a Szinetár Dóra-Dopeman párost a kiesés fenyegette, tegnap este azonban ők ketten is ott álltak a két utolsó páros között. Végül azonban nem nekik, hanem Szandinak és Zsidró Tamásnak ért véget a verseny.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

További fotókért kattints a képre!

A feszült pillanatokban Dopeman a számára legfontosabb nő tekintetébe kapaszkodott. Ott ült ugyanis a Super TV2 stúdiójában a kislánya, az 5 és fél éves Fanni az édesanyjával. "Az utolsó pillanatok nagyon nehezek voltak. Úgy éreztem magam, mint a haldokló hős, aki a lánya tekintetébe kapaszkodik. Ő is nagyon izgult, úgyhogy a szememmel próbáltam nyugtatni" - idézte fel az adás végeztével a rapper, aki most először engedte meg, hogy kislánya is elkísérje a versenyre.

"Már nagyon szeretett volna jönni, úgyhogy most először itt lehetett. Jövő héten is velem lesz, akkor a nagymamája kíséri el. Bár elég későn ér véget a műsor, abban bízom, hogy akkora élmény ez számára, hogy erőt ad neki a másnapi ovihoz is" - nevetett Dopeman, aki elárulta, hogy kislánya jövőre már iskolába megy, nem is akárhová. "Egy rajzversenyen az első tíz között végzett és felvételt nyert egy művészeti általános iskolába, úgyhogy jövőre már ott kezd. Igazi kis rajzművész" - áradozott a büszke apuka.

Szívinfarktust kapott Stallone anyukájahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-sylvester-stallone-amerikai-szinesz-anyukaja-elethalal-kozott-szivinfarktusa-volt.htmlÍme az Oscar- díj nyerteseihttp://www.life.hu/legykepben/20130225-oscar-dij-atadas-nyertesei-ime-a-nevsor.htmlMolnár Anikó segít az énekesnek nővé válnihttp://www.life.hu/legykepben/20130222-molnar-aniko-vv-aniko-a-valo-vilag-sztarja-szecsodi-kari.htmlSosem látott dologra készül Szulák Andihttp://www.life.hu/legykepben/20130223-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-martens-bakancsban-bonanza-banzait.htmlCipőért most az orvosai sem tudnak többet tennihttp://www.life.hu/legykepben/20130223-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komaban-van-nem-kapcsoljak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.