A Nagy Duett színész terhelés Gesztesi Károly Csézy sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen bírja a tánccal járó fizikai terhelést Gesztesi Károly, aki produkciói végén gyakran levegőért kapkod - tudta meg a Life.hu.

Gesztesi Károly teljesen új oldaláról mutatkozott be A Nagy Duett színpadán. Az azelőtt sosem táncoló színész hétről hétre mozgásával is próbálja feldobni Csézyvel közös produkcióit, ám ezért nagy árat fizet. A Super TV2 nézői is többször láthatták, hogy a színész bizony ki-kifullad a táncosabb, mozgalmasabb számok végére, és múlt vasárnap a zsűri már ivóvízzel kínálta, nehogy rosszul legyen.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Hiába edzek minden nap, hiába futok az Omszki-tó körül két kört és erősítek két órát súlyzóval, ez sem segít, hiszen a színpadi mozgás teljesen szokatlan a szervezetemnek" - magyarázta Gesztesi, akinek annak ellenére is idegen a színpadi mozgás, hogy énekes- előadóművészként rendszeresen fellépett az elmúlt évtizedekben.

"Én zongoránál ültem 30 évig, és sosem kellett táncolnom. Ez másfajta terhelés, mint amire a szervezetemet az edzéssel fel tudom készíteni. Emellett száraz a stúdió, nincs friss levegő, mint a vízparton, ahol futni szoktam. Ezért van, hogy a számok végére kifulladok és izzadok" - magyarázta a színész.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.