20 centit és 12 kilót fogyott a Szombat Esti Láz táncosa

diéta fogyás táncos egészség masszőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz versenyzője életmódot váltott, alaposan lefogyott, megnyúlt, elhagyta birtokát és a fővárosba költözött.

Tizenkét kilótól szabadult meg Szilveszter gazda az elmúlt hetek során, ugyanis naponta több órát készül az RTL II-n március 9-én induló látványos showműsorra.
"Annyira rákaptam a sportos életmódra, hogy már nem elégszem meg a napi ötórás táncpróbával, heti több kardióedzéssel is kiegészítem. Ráadásul teljesen megváltoztattam az étrendemet, amit partnerem, Molnár Andrea állított össze. Szigorúan betartom, hogy csak csirkemellet, halat és sok zöldséget fogyasztok, semmi tészta, kenyér és üdítő nem szerepel az étrendemben, de még egy pohár sört sem guríthatok le a torkomon. Korábban tudtam, hogy így is lehet étkezni, de ha valaki mondta volna, hogy én is így fogok élni, kinevetem - árulta el a gazda, aki a családi kolbásztöltésen épphogy csak belekóstolt a finomságba az íze kedvéért.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Szilveszter nemcsak egészségtelenül táplálkozott, de nagyon kevés folyadékot is ivott. Összeállítottam neki egy étrendet, amelyben sok gyümölcs, növényi fehérje, hús és zöldség szerepel, persze szénhidrátok is, de kisebb mennyiségben. Egy speciális gyógymasszőrhöz is elküldtem, ugyanis annyira le voltak rövidülve az izmai, hogy nem tudta magastartásba felemelni a karját. A végeredmény 20 cm változás volt, ennyi hiányzott ahhoz, hogy szabályos magastartásba kerüljön a keze. Szinte újraalkottam Szilvesztert" - nevetett Molnár Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.