hálószobatitok hálószoba Kasza Tibor szerelem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi örömmel mesélte a Class Fm reggeli műsorában, hogy boldog párkapcsolatban él, azonban bevallotta, náluk is vannak az összeköltözésnek árnyoldalai.

Tibi már nyilvános eseményeken is mutatkozott csinos, modell barátnőjével, Andreával, akivel egy ideje a hálószobáját is megosztja.
"A boldog párkapcsolat küszöbén állok, de a közös hálószoba nálunk is gondot okoz. Nem véletlen, hogy sokat olvasni arról, hogy a hosszú házasság titka a külön hálószoba. Nem régen élünk együtt, de komoly harcok vannak. Az első az ágyban, a területért vívott csata. Furcsa, amikor középen alszom el, majd arra ébredek, hogy az ágy szélén tengődöm. A másik pedig a közös takaró. Elalszom és arra eszmélek fel, hogy összegömbölyödve, kitakarózva fekszem. Ilyenkor próbálom megszerezni a takarót, de azt látom, hogy ott fekszik egy vékony kis test összegömbölyödve a paplanban, és nincs szívem bántani. Ettől függetlenül hipercuki és nagyon szeretem, de három hete nem alszom" - mesélte nevetve Tibi.

Fotó: Mudra László/Life.hu
Fotó: Mudra László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.