színésznő anyuka gyerekek ellenőrzés próba tánc lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjöttek az Ellenőrök - adta hírül közösségi oldalán Varga Izabella, akit  a Szombat Esti Láz című produkcióra készülve lepett meg a csapat, vagyis a lányai és a férje- tudta meg a Life.hu.

Minden mozdulatát megfigyelik a lányai a sikeres színésznőnek, akik először látogattak el édesanyjuk táncpróbájára.

"Csak két hónap után engedtem a lányaimnak, hogy megnézzék, mit tanultam. Idáig feszített tempójú, komoly koncentrációt igénylő edzéseink voltak. Mostanra kerültünk színpadképes állapotba. A gyerekeim és a férjem voltak az első nézőink, az első lelkes közönségünk. Alig várták, hogy végre eljöhessenek, de azt nem gondolták, hogy ilyen hosszú, 4 órás lesz a program. Kisebb lányom, a hat éves Sári még el is szundikált két összetolt széken, a nagyobb Anna viszont már nagyon élvezte a próbát. Néhány pillanatra még ők is táncra perdültek, a partnerem Cseh Szakáll Tibor őket is beállította a tükör előtt. A gyerekek ritkán látják, amikor egy szülő keményen dolgozik, nem tudják, hogy mennyi veríték áll a csillogó eredmény mögött. Ebbe most ők is belekóstoltak . Remélem ezzel jó példát mutattam nekik" - árulta el a Barátok közt színésznője.


Forrás: Facebook / Szombat Esti Láz
Forrás: Facebook / Szombat Esti Láz

Keresztes Ildikó nagyon szereti új testrészéthttp://www.life.hu/legykepben/20130226-keresztes-ildiko-enekesnot-mar-regota-zavarta-a-porckinovese-az-orran.htmlSzexi fotón pózolnak a Szombat Esti Láz táncosnőihttp://www.life.hu/legykepben/20130226-szombat-esti-laz-tancosnoirol-dundika-varga-izabella-toth-gabi.htmlMagyar áldozata is van a luxori hőlégballon-balesetnekhttp://www.life.hu/legykepben/20130226-magyar-aldozata-is-van-a-keddi-luxori-holegballonbalesetnek-most-mar.htmlNem bírja a terhelést Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-gesztesi-karoly-magyar-szinesz-a-nagy-duett-versenyzoje-nem-birja.html20 centit és 12 kilót fogyott a Szombat Esti Láz táncosahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-szilveszter-gazda-rtl-ii-szombat-esti-laz-tancosa-tizenket-kilotol.htmlCsak segítséggel tud színpadra lépni Hienhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-hien-a-megasztar-egykori-versenyzoje-csak-segitseggel-tud-szinpadra-lepni.htmlÚjra megműtötték Lakatos Yvette-ethttp://www.life.hu/legykepben/20130226-lakatos-yvette-a-megasztar-versenyzoje-masodszor-is-kes-ala-fekudt.htmlÉletveszélybe került Vastag Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130226-vastag-tamas-az-xfaktor-versenyzoje-eletveszelybe-kerult-a-ho-fogsagaba.htmlMindenkit megvert Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130225-sarka-kata-squashban-legyozhetetlen-a-media-squash-kupan-ismet-elso.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.