A Nagy Duett The Voice sztár Bűdi Szilárd énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy szerepelt a Voice-ban Bűdi Szilárd, a műsor végeztével mégis visszatért régi munkájához. Az énekes A Nagy Duett tapsoltató embereként most mások sikeréért dolgozik- tudta meg a Life.hu.

Bűdi Szilárd nevét a közönség a Voice-ban ismerhette meg, az énekes azonban már hosszú évtizedek óta a szórakoztatóiparban dolgozik. Számos sikerműsorban bemelegítő, tapsoltató emberként ő felelt a jó hangulatért, és épp azért indult el a TV2 tehetségkutató műsorában, hogy végre ő is a rivaldafénybe léphessen. A Voice végeztével azonban nem indult be a karrierje, ezért visszatért régi szakmájához. Jelenleg A Nagy Duett bemelegítő embere.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nem zavar, hogy újra a kulisszák mögött dolgozom, de persze jobb lenne nagyobb sztárnak lenni, mint mások sikeréért dolgozni a háttérben. Megmondom őszintén, amikor a Voice-ban először tapsolt nekem a közönség, megdobbant a szívem, mert annyi év után végre nekem szólt az elismerés" - árulta el érzéseit Szilárd hozzátéve, hogy a Voice végeztével eleinte furcsa volt visszatérni régi munkájához. "Nem mondom, hogy az első öt percben nem éreztem furán magam, de mivel szeretem a munkámat, ezért hamar visszarázódtam. Szívesen dolgozom és örömmel jövök, ha hívnak."

Az énekes már akkor sem kergetett illúziókat, amikor a Voice-ba jelentkezett. "Azért indultam anno, hogy minél többször bemondják a nevemet a tévében, és egyre többen megismerjenek. Tudtam, hogy már a korom miatt sem nyerhetem meg a versenyt és nagyjából akkor is estem ki, amikor arra számítottam. Ma már olyan sok tehetségkutató műsor van, hogy nem mindenkiből lesz azonnal sztár, aki feltűnik egy ilyen produkcióban, de abban bízom, hogy a Voice-ban szerzett ismertséget máshol tudom kamatoztatni. Már most érzem a hatását, hiszen a zenekarjaimmal egyre több felkérést kapunk és hamarosan klipet készítek, úgyhogy arra is van remény, hogy a közönség megismeri majd a dalaimat" - tette hozzá az énekes.

Tóth Gabi lesz az X-Faktor mentora?http://www.life.hu/legykepben/20130227-toth-gabi-magyar-enekesno-lehet-az-xfaktor-uj-mentora.htmlHőlégballonnal a halálba zuhant a magyar turistahttp://www.life.hu/legykepben/20130227-holegballonnal-zuhant-a-halalba-a-magyar-turista-luxorban.htmlKiteregette hálószobatitkait az énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130226-kasza-tibor-a-class-fm-reggeli-musoraban-a-haloszobatitkairol-meselt.htmlKeresztes Ildikó nagyon szereti új testrészéthttp://www.life.hu/legykepben/20130226-keresztes-ildiko-enekesnot-mar-regota-zavarta-a-porckinovese-az-orran.htmlSzexi fotón pózolnak a Szombat Esti Láz táncosnőihttp://www.life.hu/legykepben/20130226-szombat-esti-laz-tancosnoirol-dundika-varga-izabella-toth-gabi.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.