40 milliós játszma TV2 sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa helyzetbe került Rákóczi Feri. A 40 milliós játszma műsorvezetőjét két játékosa meglepő kijelentésével váratlanul zavarba hozta.

Rákóczi Feri sok mindenre fel volt készülve, de játékosainak kijelentése még őt is zavarba hozta. A páros ugyanis elárulta, hogy nudisták.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A 40 milliós játszma műsorvezetője épp arról faggatta játékosát, Valériát, hogy Duna-parti lakosként szokott-e úszni a folyóban. Kiderült, hogy igen, méghozzá meztelenül. Nem is egyedül, hiszen ilyenkor a veje is vele tart. A műsorvezető zavarba is jött, egy pillanatra nem értette a kusza családi viszonyokat, de gyorsan kiderült: az após is ott van ilyenkor, hiszen a család nudista.

A meztelenkedő páros már csupán 5 kérdésre van a 40 milliós nyereménytől, és szerda este kiderül, vajon sikerül-e elvinniük a hatalmas összeget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.