Rettenetes fájdalmak gyötrik Szulák Andreát

betegség Papp Gergő A Nagy Duett fájdalom Super TV2 Szulák Andi sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetes fájdalmak gyötrik Szulák Andreát, aki jelenleg mozogni is alig tud - tudta meg a Life.hu. Ez különösen nagy baj az énekesnő és duettpartnere, Papp Gergő Pimaszúr számára, akik vasárnap egy mozgalmas produkcióval lépnének A Nagy Duett színpadára.

Borzalmas fájdalmak között készül A Nagy Duett adására Szulák Andrea, aki egyelőre mozogni is alig tud. "Hétfő reggel, edzés közben becsípődött egy ideg a hátamban és azóta olyan fájdalom gyötör, ami még a lábamra is kisugárzik. Egyelőre felállni is fáj, és különböző fájdalomcsillapítókkal próbálom enyhíteni a szenvedésemet"- árulta el az énekesnő, aki különösen nehéz helyzetben van, hiszen vasárnap a Super TV2 színpadán egy mozgalmas, táncos dallal szeretne a közönség elé lépni Papp Gergő oldalán.

Forrás: Super TV2
Forrás: Super TV2

"Nem kérdés, hogy a pénteki főpróbára összeszedem magam, és vasárnap a maximumot fogom nyújtani. Amikor színpadra állok, módosult tudatállapotba kerülök és elfelejtem a fájdalmamat. Volt már erre példa az életemben. Előfordult velem már olyan, hogy eltávolították a lábujjkörmömet. Csakhogy előadás előtt a sérült ujjammal belerúgtam egy deszkába és vérző kötéssel, sokszorosára dagadt lábujjal rockiztam a Hotel Menthol című előadásban" - emlékezett vissza Andi, aki úgy érzi, hogy ezúttal is minden nehézséget le fog győzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.