Bár egyre több helyre együtt mennek, és egyre rendszeresebbek a vasárnapi családi ebédek is, Kiszel Tünde hajthatatlan: nem költözik össze ifjú lovagjával.

Nem akar összeköltözni a huszonéves Martinnal Kiszel Tünde, aki a fiú édesanyjával jár szórakozni. Az asszony és Tünde ugyanabba a korosztályba tartoznak.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nem vagyok olyan költözős fajta, jó ez így nekem, így is elég közel került már hozzám Martin és a családja. Az édesanyja szinte a barátnőm lett, már színházban is voltam vele. De rendszeresek a közös vasárnapi ebédek, hol nálam, hol pedig náluk. Martin anyukája különben évek óta nagy rajongóm, minden naptáram megvan neki" - osztotta meg a Life.hu-val Kiszel Tünde. A médiaszakon tanuló fiú édesanyját követve a legnagyobb közösségi portálon ismerkedett meg Tündével.

Cipő kritikus fordulópont előtt állhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-cipo-a-republic-egyuttes-frontembere-allapota-valtozas-elott-all-a.html Mindenkit elvesztett maga körül a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-kutvolgyi-erzsebet-szineszno-mindenkit-elvesztett-maga-korul-o-pedig-boldog.html Kénytelen a háttérben folytatni a Voice énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130227-budi-szilard-a-voice-versenyzoje-tapsoltato-emberkent-folytatja.html Koplal, hogy szülhessen a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-koplal-es-sanyargatja-magat-balassy-betti-enekesno-hogy-szulhessen-varga.html Nem hajlandó érintkezni kollégáival Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-jennifer-aniston-szineszno-nem-hajlando-a-kollegaival-ebedelni-legujabb-filmje.html Bodrogi Gyula előkóstoló letthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-bodrogi-gyula-szinmuvesz-elokostolo-lett-fia-ettermeben.html Áramba nyúlt az ismert rádiós műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20130227-sebestyen-balazs-class-fm-musorvezetoje-rossz-gyerek-volt-rengeteg-baleset.html Plágiumbotrány A Dal döntője előtthttp://www.life.hu/legykepben/20130228-plagiumbotrany-radics-gigi-dalaval-kapcsolatban-a-dal-dontoje-elott.html