sérülés Bálint Antónia próba tánc cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő képet tett közzé a lábáról Bálint Antónia, ezzel is érzékeltetve, hogy kemény felkészülés előzi meg az RTL II-n március 9-én képernyőre kerülő műsort, a Szombat Esti Lázat. Rajongóinak kommentje nem maradt el a nem túl gusztusos fotó láttán, sőt, van, aki kifejezetten undorítónak titulálta Toncsi lábfejét.

Láttuk már gyönyörű ruhában a produkció honlapján pózolni és a táncteremből is tett közzé magáról képet Bálint Antónia, de eddig sohasem osztotta meg a nyilvánossággal azt, amit a legtöbb nő leginkább rejtegetne: szakadt harisnyáját és lepattogzott körömlakkját. Toncsi megmutatta rajongóinak, hogy egy többórás próba után miként deformálódik el csinos lábfeje, hiába kényelmes a tánccipője. "Nem szégyellem, nem lehet mindig csak tökéleteset mutatni, akkor meg az lenne a baj. Egyáltalán nem undorító. Van, aki be is kapná a lábam így, ahogy van" -fakadt ki a remek formában lévő anyuka a kommenteken.

Forrás: Facebook/ Bálint Antónia Rajongói Oldala
Forrás: Facebook/ Bálint Antónia Rajongói Oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.