A Nagy Duett Dopeman Szinetár Dóra rapper Super TV2 énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeveszett Szinetár Dóra és Dopeman - tudta meg a Life.hu. A két énekes A Nagy Duett próbáján kapott hajba.

A Nagy Duett egyik legnépszerűbb párosa a munka miatt kapott össze már több alkalommal is. Mindketten olyan határozott személyiségek, hogy a konfliktus szinte elkerülhetetlen volt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Azért veszünk időnként össze, mert nem ismerjük egymást. Hiába vagyunk egy hullámhosszon, mégis minden héten, amikor felmerül egy újabb feladat, mindkettőnknek határozott az elképzelése, miként kellene azt megvalósítani. Az ötleteinket aztán ütköztetjük a hét elején és végül kompromisszumot kötünk. Mindketten kultúremberek vagyunk és érvekkel harcolunk egymással" - árulta el a konfliktusok okát Szinetár Dóra, aki egyátalán nem bánja, hogy duettpartnerével időnként hajba kapnak. "Az a jó munka, amiben vita van, ha ugyanis két ember mindig nagyon egyetért mindenben, abból nagy műalkotás sosem születik."

Dopeman is úgy érzi, hogy a személyiségük miatt gyakran összetűznek Dórával. "Dóra egy tudatos, erőteljes személyiség. Elsőre szerénykének tűnik, ami valóban pozitív jellemvonása, de ugyanakkor határozottan tudja, mit akar a művészetben, akárcsak én. Két ilyen személyiséggel megáldott embernél elkerülhetetlen a feszültség. De ez építő jellegű, és ez sokat számít. Sokakkal dolgoztam, de Dóra az egyik legjobb partnerem. Ennél jobb nem is lehetne. Nagyon tisztelem és szeretem őt" - mondta el a rapper hozzátéve, hogy mindig a próbahét bizonyos szakaszában ugranak egymásnak. "Minden hét elején hétfőtől szerdáig vívunk, szerdától aztán harmónia van, és vasárnap este 11-kor szeretjük egymást a legjobban, ugyanis ilyenkor teljesedik ki, amiért küzdöttünk és dolgoztunk egész héten."

Letartóztatták a TV2 sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-kistvan-a-bunok-es-szerelmek-sztarja-bortonbe-kerulhet.htmlStohl András lesz az X-Faktor műsorvezetője?http://www.life.hu/legykepben/20130301-stohl-andras-az-rtl-klub-sztarja-lehet-az-xfaktor-musorvezetoje.htmlMillókat bukott a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-a-40-millios-jatszmaban-detar-eniko-es-kovacs-lazar-milliokat.htmlNem vette észre, hogy villantott a Megasztár egykori énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130228-cserpes-laura-nem-vette-eszre-hogy-villantott-a-dal-kozepdontojen.htmlNem plagizáltak: Radics Gigi tovább versenyezhethttp://www.life.hu/legykepben/20130228-plagiumgyanu-a-dalban-radics-gigi-tovabb-versenyezhet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.