műsorvezető Harsányi Levente kirúgás Hajdú Steve sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirúgták a rádióból Harsányi Leventét. A műsorvezetőt a hírek szerint ellehetetlenítették a csatornánál.

Kirúgták a 89,5 Music FM-től Harsányi Leventét, aki egy éve minden reggel szórakoztatta a velük ébredő hallgatókat.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A Blikk úgy tudja, hogy a műsorvezető munkáját ellehetetlenítették, ezért közös megegyezéssel távozott a csatornától. Annyira hirtelen távozott, hogy még hűséges hallgatóitól sem tudott elköszönni. És nemcsak Harsányi, de műsorvezetőtársa, Hajdú Steve is felmondott, aki arra hivakozott, hogy belefáradt a hajnali kelésbe. "Hivatalosan közös megegyezéssel bontottuk fel a szerződést. Baráti viszonyban váltunk el, csak azt sajnálom, hogy nem tudtam elköszönni azoktól, akik a legfontosabbak egy rádiónál. Ők pedig a hallgatók" - szomorkodott Harsányi Levente.

Néhány hete a Life.hu írta meg elsőként, hogy kirúgták Kőváry Anettet, a Class FM Morning Show-jának hírszerkesztőjét. Azóta Anett már talált is új munkahelyet: A Radio Face-en fogja ezután olvasni a híreket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.