Videolife Eurovíziós Dalfesztivál sztár Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten mindent bevetett Vastag Tomi, hogy szombaton ő nyerjen az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjében és ezzel lehetőséget kapjon nemzetközi porondon is megmutatni magát. A cél érdekében az énekes egészen speciális módon kampányolt önmagáért: az autója ablakából énekelte a versenydalát az utca emberének és ezzel volt, hogy még a forgalmat is feltartotta.
Nagymamája életéért aggódik Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130301-csezy-a-nagy-duett-sztarja-nagymamaja-eleteert-aggodik.htmlÖrdög Nóri csipkébe öltöztette pocakjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-ordog-nori-lettaz-ev-musorvezetoje-az-ev-embere-dijatadon.htmlÖsszebalhézott a stylisttal Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-osszebalhezott-a-musor-stylistjaval.htmlKivégezték az egyik legismertebb lesifotósthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-vegeztek-az-egyik-legismertebb-lesifotossal.htmlKirúgták Harsányi Leventéthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-harsanyi-levente-magyar-radiost-kirugtak-a-radiobol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.