Amerikában korona került Zimány Linda fejére

modell korona szépségkirálynő szépségkirálynő-választás Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évet várt egy újabb koronára Zimány Linda, akit először húszévesen, 2006-ban választottak meg Sió Miss Balaton királynőjének.

A modell Amerikában próbált szerencsét a Tropic Beauty modellkereső versenyen, amelyet 1994 óta rendeznek meg. Ez a Miss Universe és Miss Amerika után a leghíresebb amerikai szépségverseny. "100 bombanő között első lettem! A képen a tavalyi királynővel vagyok látható, aki átadta a koronát! Köszönöm nektek, a legfontosabb követőimnek, hogy szurkoltatok és mellettem voltatok és hittetek bennem! Holnap megyek vissza este Los Angelesbe, rengeteg tévéinterjú vár rám, jövő hétvégén pedig otthon találkozunk!" - tette közzé a legnagyobb közösségi portálon a jó hírt Linda, aki hónapok óta keményen készült a versenyre.

Forrás: Facebook/Zimány Linda Fan Club
Forrás: Facebook/Zimány Linda Fan Club

Ezen a versenyen tavaly hazánkat Hargitai Bea képviselte, de az egykori playmate-nek nem sikerült a korona megszerzése.

Mindenhol önmagát promózza Vastag Tomihttp://www.life.hu/legykepben/20130302-vastag-tamas-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-onmagat-promozza.htmlNagymamája életéért aggódik Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130301-csezy-a-nagy-duett-sztarja-nagymamaja-eleteert-aggodik.htmlÖrdög Nóri csipkébe öltöztette pocakjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-ordog-nori-lettaz-ev-musorvezetoje-az-ev-embere-dijatadon.htmlÖsszebalhézott a stylisttal Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-osszebalhezott-a-musor-stylistjaval.htmlKirúgták Harsányi Leventéthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-harsanyi-levente-magyar-radiost-kirugtak-a-radiobol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.