Falusi Mariann Frizbi Hajdú Péterrel énekesnő Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes helyzetbe került Falusi Mariann. Az énekesnőt Pápua Új-Guineában támadták meg, és csak a szerencsén múlt, hogy túlélte a kalandot - tudta meg a Life.hu a ma esti Frizbi felvételén.

Falusi Mariann mindig is merész alkat volt, aki turistaként is kereste az izgalmas helyzeteket. Legutóbbi utazása azonban kissé túl kalandosra sikerült, kis híján az életébe került.

"Gyermekkori barátnőmmel, Zsuzsával mentünk Pápua Új-Guineába 3 hétre. Ez egy nagyon vad és izgalmas világ. 3 napig egy kivájt fatörzsben utaztunk egy széles folyón. Ekkor kerültünk bajba" - emlékezett vissza Mariann.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Útközben megtámadtak minket. Oldalról férfi harcosok jöttek machetével és gyakorlatilag úgy kellett elmenekülnünk. Ebben a térségben rettenetes nagy a szegénység, és sok férfi rablóként próbál megélni. Beleforgatják a turisták hajóját a folyóba, ahol krokodilok vannak és így teszik el láb alól és rabolják ki az utazókat. Nekünk az volt a szerencsénk, hogy a fatörzsből ácsolt kis hajónkon volt egy motor, így még időben el tudtunk menekülni" - tette hozzá az énekesnő, akinek nem csak emiatt volt különösen emlékezetes ez az utazás.

"Annyira megérintett Pápua Új-Guinea, hogy minden éjszaka a számomra fontos halottaimmal álmodtam, akikkel úgy érzem, még dolgom van. Igazi spirituális utazás is volt ez" - mondta el Hajdú Péternek Falusi Mariann.

A teljes beszélgetést a Frizbi szerda esti adásában nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.