Félelmetes remetelakban él Szabó Zsófi

ház remete színésznő Szabó Zsófi főzés vendégség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi körbevezette a város zajától távol eső, erdőszéli kis házában a stábot, de vendégül már nem akarta látni őket otthonában. Jobbnak látta, ha egy barátja lakásába invitálja vacsoravendégeit.

A SuperTV2 gasztro-realityjének aktuális háziasszonya túl intimnek találta, hogy saját lakásában lássa vendégül a Hal a tortán sztárcsapatát, ahol még egy asztal sincsen. Ráadásul Hajdú Péter sem volt túl lelkes az erdőszéli ház láttán.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2

"Úgy tudnám jellemezni ezt a lakást, hogy olyan, mint én. Kicsit összevisszaság van, kicsit keszekuszaság. Nem igazán szoktam használni a konyhát, legutóbb próbáltam főzni, de akkor a főzőlap nem ment. Van rengeteg táplálékkiegészítőm, mert tavaly komolyan diétáztam és most ismét. A nappali és a hálószobám egyben van. Azért nem tudtam ide szervezni a főzést, mert sem asztalom nincs, másrészt pedig ez a hely nekem nagyon intim, ezért jobbnak találtam egy barátomnál főzni. A gardróbszobámban a rendet anyukámnak köszönhetem. Noha nagyon szeretem a rendet, nem bírom tartani" - vallotta be a Jóban Rosszban Bettyje, akinek láthatóan nem a kedvenc helyisége a konyha, ugyanis esetlenül bánt az idegen konyhai gépekkel, és a főztje sem aratott osztatlan sikert.
"Elég félelmetes helyen él, azt gondolom, hogy remetéken kívül kevesen laknának ott" - jellemezte Hajdú Péter a Zsófi otthonául szolgáló házat.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.