Szabó Zsófi körbevezette a város zajától távol eső, erdőszéli kis házában a stábot, de vendégül már nem akarta látni őket otthonában. Jobbnak látta, ha egy barátja lakásába invitálja vacsoravendégeit.

A SuperTV2 gasztro-realityjének aktuális háziasszonya túl intimnek találta, hogy saját lakásában lássa vendégül a Hal a tortán sztárcsapatát, ahol még egy asztal sincsen. Ráadásul Hajdú Péter sem volt túl lelkes az erdőszéli ház láttán.

Forrás: SuperTV2

"Úgy tudnám jellemezni ezt a lakást, hogy olyan, mint én. Kicsit összevisszaság van, kicsit keszekuszaság. Nem igazán szoktam használni a konyhát, legutóbb próbáltam főzni, de akkor a főzőlap nem ment. Van rengeteg táplálékkiegészítőm, mert tavaly komolyan diétáztam és most ismét. A nappali és a hálószobám egyben van. Azért nem tudtam ide szervezni a főzést, mert sem asztalom nincs, másrészt pedig ez a hely nekem nagyon intim, ezért jobbnak találtam egy barátomnál főzni. A gardróbszobámban a rendet anyukámnak köszönhetem. Noha nagyon szeretem a rendet, nem bírom tartani" - vallotta be a Jóban Rosszban Bettyje, akinek láthatóan nem a kedvenc helyisége a konyha, ugyanis esetlenül bánt az idegen konyhai gépekkel, és a főztje sem aratott osztatlan sikert.
"Elég félelmetes helyen él, azt gondolom, hogy remetéken kívül kevesen laknának ott" - jellemezte Hajdú Péter a Zsófi otthonául szolgáló házat.

Kitört a bestia az X-Faktor sztárjábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-muri-enikot-az-xfaktor-sztarjat-debreczeni-zita-fotozta-az-enekesno.html Nyilvánosságra hozták Komár végrendeletéthttp://www.life.hu/legykepben/20130304-komar-laszlo-magyar-enekes-mindenet-utolso-felesegere-komar-krisztinara-hagyta.html A konkurenciához igazol az RTL Klub műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130305-ujra-a-tv2hoz-igazol-friderikusz-sandor-az-rtl-klub-legyen.html A Bazilikába menekült a népszerűség elől ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-byealex-a-dal-nyertese-aki-az-eurovizios-dalfesztivalon-hazankat-kepviseli.html Vizelési problémái vannak Puskás Petinekhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-homonnay-zsolt-nagyon-izgult-felesege-polyak-lilla-miatt-puskas-petinek.html Életmentésre került sor a Szombat Esti Láz próbájánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.html ByeAlex nem lesz kegyetlen!http://www.life.hu/legykepben/20130304-byealex-a-dal-nyertes-enekese-nem-lesz-kegyetlen-a-jovo.html Ördög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.html