A Life.hu újságírója utánajárt, hogy A Dal döntőbe jutott versenyzői pár nap elteltével mit gondolnak a meglepő eredményről, ByeAlex győzelméről.

Az Eurovízió szombati döntője után szinte divat lett támadni  ByeAlexet és dalát. Mostanra kissé lecsitultak a kedélyek, már a legnagyobb közöségi portálon sem szidják folyamatosan az énekest.
Kállay Saunders András, a legnagyobb esélyesnek tartott versenyző elismerően szólt kollégája daláról. "Tudom, hogy sokan támadják ByeAlex dalát, pedig ez a dal Amerikában, angol szöveggel is sláger lenne, és ott is értékelnék az emberek. A zene nem arról szól, mennyire van a dal hangszerelve, vagy mennyire énekel valaki magas hangon, hanem hogy az érzelmekre hasson. Biztos vagyok abban, hogy akik szidják Alex dalát, azok is dúdolgatják, amikor meghallják" - kommentálta András.

Fotó: MTVA

"Véleményem természetesen van az Eurovízió végeredményéről, de nem tisztem megítélni és megkérdőjelezni a közönség döntését. Arra számítottam, hogy benne leszek a négy között, akikre a közönség szavazhat. Azt gondolom, sokkal következetesebb lett volna, ha a döntőbe jutott nyolc ember közül választhatott volna a közönség, sajnálom, hogy nem így történt. Nagyon sok rajongói levelet és szeretetet kaptam a verseny alatt a közönségtől, és ez nekem óriási visszaigazolás volt a sok-sok éves munkámra. Megérte versenybe szállni" - mesélte Keresztes Ildikó.
Radics Gigi gratulált ByeAlexnek, és tiszteletben tartja a nézők döntését.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Mary-Kate Olsent eljegyezte Olivier Sarkozy?http://www.life.hu/legykepben/20130306-eljegyezte-marykate-olsen-szinesznotervezot-a-nala-16-evvel-idosebb-olivier.html Zokogott Király Linda - Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130306-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-zokogott-a-meglepetestol.html Majdnem apa lett Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kasza-tibor-magyar-enekes-byealex-magyar-enekest-parodizalja.html Ganxsta Zolee bedobta kutyáit is a bizniszbehttp://www.life.hu/legykepben/20130305-gansxta-zolee-zenesz-es-ket-argentin-dogja-lett-az-arca.html