Nem érdekli a jól menő családi vállalkozás az énekesnőt

színpad vállakozás Cserpes Laura tejipar énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserpes Laura a Life.hu újságírójának mesélt arról, édesapját elkeseríti-e, hogy lányát nem a túró rudi, hanem a színpad érdekli.

Az énekesnő édesapja egy ismert tejipari vállalkozást hozott létre, amely egyáltalán nem vonzza a színpadra termett lányát.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Igazából mindig is szerettem volna adni valamit az embereknek, ezért először a színészet-éneklés párosítással próbálkoztam, de végül az ének maradt. Mindenképpen a zene a legfontosabb számomra, és esetleg később a tanítás, mert szívesen lennék énektanár. Édesapámnak viszont mindig az volt a vágya, hogy egyszer beálljak a vállalkozásába, de sosem jutott eszembe, hogy neki dolgozzak. Apukám egyáltalán nincs elkeseredve emiatt, hiszen nálunk a családban mindenki azzal foglalkozik, amiben tehetséges. Apu azt is nagyon szereti, ha színpadon lát és támogat mindenben" - mesélte Laura.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Meghalt Hugo Chávezhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-hugo-chavez-venezuela-elnoke-meghalt.htmlUtcára kerülhet Kocsis Tiborhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kocsis-tibor-az-xfaktor-sztarja-utcara-kerulhet-elveszitheti-otthonat.htmlBozótvágó késsel támadtak a magyar énekesnőrehttp://www.life.hu/legykepben/20130305-falusi-mariann-a-padodo-enekesnoje-eletveszelybe-kerult-bozotvago-kessel-tamadtak.htmlJennifer Lawrence bőrét kiütések és hólyagok lepték elhttp://www.life.hu/legykepben/20130305-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-rettegett-uj-filmje-a-mystique-forgatasatol.htmlFélelmetes remetelakban él Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130305-szabo-zsofi-szineszno-a-hal-a-tortan-forgatasan-nem-sajat.htmlBeleszeretett Erdélyi Mónika a tanárába?http://www.life.hu/legykepben/20130304-erdelyi-monika-a-nagy-duett-sztarja-beleszeretett-gaspar-laciba.htmlÉrzelmi kitörései vannak Liptai Claudiánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-liptai-claudia-a-nagy-duett-musorvezetoje.htmlKitört a bestia az X-Faktor sztárjábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-muri-enikot-az-xfaktor-sztarjat-debreczeni-zita-fotozta-az-enekesno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.