rosszfiú balhé Éjjel-nappal Budapest megváltozás Joe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére mára már lenyugodott az RTL Klub új sorozatának rosszfiúja Joe, aki pár éve még heves természetével riogatta az autósokat. A kemény figurát alakító srác a Life.hu újságírójának elmesélte, hogy egy banális mondat mennyira megváltoztatta a viselkedését.

Az Éjjel-nappal Budapest vezérkaraktere, Joe a sorozatban egy keményfiút alakít, aki bevallása szerint nagyon is hasonlít egykori civil énjéhez. Igaz, ő az életben már megtanulta kezelni a konfliktushelyzeteket.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Régen a közutakon rendszeresen meggyűlt a bajom a rosszul vezető sofőrökkel, és ilyenkor elhagyta egy-két keresetlen szó a számat. Aztán egy alkalommal éppen dolgozni vittem a barátnőmet és késésben voltunk, egy taxis pedig 20-szal totyogott előttem, ezen nagyon felidegesítettem magam, megelőztem a taxit, kipattantam és nyomdafestéket nem tűrő káromkodássorozatba kezdtem. Erre a higgadt taxis letekerte az ablakot, és csak annyit mondott: 'Hajrá, magyarok! Én szeretlek barátom!' Ezen én úgy megdöbbentem, hogy utána szóhoz sem tudtam jutni, és akkor ott ez a sokk megtanított az önfegyelemre, ma már sokkal nyugodtabban közlekedem az utakon" - mesélte Joe.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Meghalt Hugo Chávezhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-hugo-chavez-venezuela-elnoke-meghalt.htmlUtcára kerülhet Kocsis Tiborhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kocsis-tibor-az-xfaktor-sztarja-utcara-kerulhet-elveszitheti-otthonat.htmlBozótvágó késsel támadtak a magyar énekesnőrehttp://www.life.hu/legykepben/20130305-falusi-mariann-a-padodo-enekesnoje-eletveszelybe-kerult-bozotvago-kessel-tamadtak.htmlJennifer Lawrence bőrét kiütések és hólyagok lepték elhttp://www.life.hu/legykepben/20130305-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-rettegett-uj-filmje-a-mystique-forgatasatol.htmlFélelmetes remetelakban él Szabó Zsófihttp://www.life.hu/legykepben/20130305-szabo-zsofi-szineszno-a-hal-a-tortan-forgatasan-nem-sajat.htmlBeleszeretett Erdélyi Mónika a tanárába?http://www.life.hu/legykepben/20130304-erdelyi-monika-a-nagy-duett-sztarja-beleszeretett-gaspar-laciba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.