Majdnem apa lett Kasza Tibi

has terhesség Kasza Tibor gyermek kipróbálás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apa lett a szókimondó énekes, aki azt is megtapasztalta, milyen nehéz dolga van a kismamáknak - tudta meg a Life.hu.

Különleges kalandba vágott Kasza Tibi. Az énekes egy napra 9 hónapos terhespocakot öltött és kipróbálta, milyen a várandós nők élete.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

"Az volt a véleményem 24 órányi várandósság után, hogy lovas szobrot adnék minden várandós nőnek. 2 óra után már annyira fájt a derekam, hogy mindenbe kapaszkodtam, ami szembejött. Nem is beszélve arról, hogy vezetés közben elzsibbadt mindkét lábam és nem tudtam belenézni a visszapillantóba, úgyhogy csak az ösztöneimre hagyatkozva tudtam vezetni"- sorolja élményeit az énekes, aki 24 óra eltelte után örömmel szabadult meg a tehertől és még egy kis geglezáró dalt is írt a kalandról. ByeAlex sokat vitatott Kedvesem című dalának Magzatom című feldolgozásával búcsúzott az extrém kalandtól.

"Nem véletlen, hogy épp ezt a dalt dolgoztam fel. Nagyon szeretem, amikor nem érvényesül a papírforma, hanem valaki- a magyar népmesei hősökhöz hasonlóan- az egyediségével arat győzelmet. Ez történt most is, és ezért erre a dalra esett a választásom."

Nem Tibi volt az első magyar sztár, aki magára öltötte a terhespocakot. Február végén Fenyő Iván bújt a várandós nők bőrébe.

Hallgasd meg ByeAlex dalának Kasza Tibi-féle feldolgozását itt:


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.