Bangó Margit zongoristájaként kezdte Kökény

SuperTv2 Kökény Attila A Nagy Duett Bangó Margit sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több évtizedes titok derült ki A Nagy Duett két sztárjáról, akiket régi kapcsolat köt össze - tudta meg a Life.hu.

Bangó Margit zongoristája volt 20 évvel ezelőtt Kökény Attila. Az akkor 18 éves fiú a már akkor is sztárnak számító Margitka testvérével, Szabó Jenővel alapított zenekart, így kísérhette az énekesnőt.

"A családból ismertük egymást, és amikor Jenővel megalapítottuk a zenekart, adta magát, hogy egyes fellépésein mi kísérjük Margitot. Rengeteget jártunk vidékre, két évig folyamatosan együtt játszottunk. Én akkor kezdtem el a vendéglátózást, Margitka testvérétől tanultam meg a szakmát" - árulta el Attila, aki mély, baráti kapcsolatba került az énekesnővel.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

"Akkoriban előfordult, hogy Margitka főzött rám. Amikor a testvérével esténként egy bárban játszottunk, gyakran kiskosárban hozta le nekem a vacsorát"- nevet az énekes, akinek az élete akkor változott meg, amikor 2010-ben a Megasztár második helyezettje lett.

"Addig a vendéglátóiparban dolgoztam, és épp jókor jött a Megasztár, mert már kezdtem kiégni. Most, hogy mindketten részt veszünk A Nagy Duettben, az első próba előtt órákig sztorizgattunk, felidéztük a múltat. A testvéréről is megemlékeztünk, aki sajnos már nem él, viszonylag fiatalon, 49 évesen, hirtelen halt meg."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Zokogott Király Linda - Exkluzív!http://www.life.hu/legykepben/20130306-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-zokogott-a-meglepetestol.htmlGanxsta Zolee bedobta kutyáit is a bizniszbehttp://www.life.hu/legykepben/20130305-gansxta-zolee-zenesz-es-ket-argentin-dogja-lett-az-arca.htmlMeghalt Hugo Chávezhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-hugo-chavez-venezuela-elnoke-meghalt.htmlNyilvánosságra hozták Komár végrendeletéthttp://www.life.hu/legykepben/20130304-komar-laszlo-magyar-enekes-mindenet-utolso-felesegere-komar-krisztinara-hagyta.htmlJelmezbál A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-a-nagy-duett-szinpadan-orult-ruhakban-szerepeltek-a-versenyzok.htmlÉlet-halál közt volt Dopeman édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-dopeman-a-nagy-duett-sztarjanak-csaladtagjai-eletveszelyben-voltak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.