Egykori köztévést igazolt az RTL Klub

reggel műsorvezető Somogyi Zoltán köztévé Mautner Zsófia műsor Teszári Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A köztévétől érkezett az RTL Klub új műsorvezetője, aki hétfőtől lesz látható a képernyőn. 

A 8:08 címmel jelentkező reggeli műsorban az egykori köztévés, Teszári Nóra köszönti hétfőtől minden hétköznap reggel a nézőket. Nóra korábban magazinműsorokban beszélgetett, majd kulturális műsorokat vezetett az MTVA-n, az elmúlt évben pedig kommunikációs vezetőként dolgozott egy kulturális cégcsoportnál.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nóra műsorvezetőtársa Somogyi Zoltán lesz, aki a Juventus rádió műsorvezetője, de a Kiválasztott című műsor házigazdájaként már találkozhattunk vele képenyőn, és vezetett már reggeli műsort is a csatornánál. Az új műsor meglepetése Mautner Zsófia, az egyik legolvasottabb hazai gasztroblog szerzője. Ő izgalmas gasztronómiai magazinnal jelentkezik 9 óra 20 perctől.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.