Megszabadult gyomorgyűrűjétől Lajcsi, mégsem tud jóízűen enni

Vacsora Galambos Lajos étvágy művész trombita gyomorgyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nincs gyomorgyűrűje Galambos Lajosnak, mégsem eszik rendesen, amit szóvá  is tettek A Hal a tortán heti vendéglátói.

Kínos szituációba került, majd magyarázkodásra kényszerült Galambos Lajos, ugyanis Gesztesi Károly budakalászi legényházában a vendégek nem tudták tovább szó nélkül hagyni, hogy a többiekhez képest csak csipeget.

Fotó: SuperTV2
Fotó: SuperTV2

Hajdú Péternek már korábban szemet szúrt, hogy a trombitaművész hétfő óta alig eszik, és ezt többször is szóba hozta. Hétfőn Lajcsi eleinte azzal mentette ki magát, hogy a saját főzésén végigkóstolta a menüt és jóllakott, kedden Zsófi ultracsípős főztje miatt koplalt, ám szerdára már nem maradt érve.

Hajdú Péter nem bírta tovább, ismét feldobta a témát, ugyanis szerinte barátja vagy brutál fogyókúrába kezdett és emiatt szed valami étvágycsökkentőt, vagy a kis csapat előtt nem akar csak jóízűen lakmározni. "Nagyon finom volt, megkóstoltam mindent" - próbálta rövidre zárni a témát Lajcsi, de Hajdú nem engedett, mire Lajos ingerülten válaszolt.
"Petike, miért nem foglalkozol végre a saját dolgoddal?"
Erre Szabó Zsófi viszont nekiszegezte a kérdést:
"Neked gyomorgyűrűd van?"
"Nem, már nem" - vallotta be Lajcsi.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.