Kifogott a táncosruha Istenes Bencén

body Istenes Bence ruha próba tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan a táncosruha Istenes Bencének, aki remek formában, öt kilóval könnyebben áll kamera elé az RTL II Szombat Esti Lázában.

Mellig kivágott táncosruhában lép színpadra Südi Iringó párjaként az RTL Klub műsorvezetője, akinek az első próbán igencsak meggyűlt a baja öltözékével.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Ez nagyon furcsa viselet, olyan az ing alja, mint a nők bodyja, össze kell kapcsolni. Amikor a kistesómat pelenkáztam, akkor találkoztam először ezzel a megoldással, nem gondoltam, hogy egyszer én is ilyet fogok viselni. Egyelőre a próbán folyamatosan igazgatom, furcsa érzés. De a civil életben biztosan nem fogok ilyet felvenni. És bár az ingem szinte köldökig ki van vágva, nem fogom legyantáztatni a mellkasomat" - nevetett a műsorvezető, aki sokat köszönhet partnerének.

"Az elmúlt két hónapban Iringó sokat javított a tartásomon, focistából táncost faragott. Sok igazi táncos, számomra eddig ismeretlen mozdulatot tanultam meg, de ezeket csakis a táncparketten láthatják tőlem" - osztotta meg velünk Bence, aki a Péntektől péntekig című heti bulvármagazint vezeti az RTL II-en.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.