Videolife Győrfi Pál Vastag Csaba Istenes Bence baleset Szombat esti láz sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába ő az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál mégsem nagy segítség táncpartnere, Práger Kitty számára. Sőt, a táncosnő állítja: folyamatosan lesérül a sármos férfi miatt, aki rendszeresen a kezére lép, sőt már a fejére is ejtette. A Life.hu riportere azt is megtudta, hogy milyen különleges kapocs köti össze Vastag Csabát és Istenes Bencét.


szólj hozzá: Istenes Bence hordja Vastag Csaba szőrét!

Begyógyszerezve táncol Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130308-balint-antonia-szombat-esti-laz-tancosa-fajdalomcsillapitoval-fog-szinpadra-allni.htmlKeresztes Ildi otthagyja az X-Faktorthttp://www.life.hu/legykepben/20130309-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-otthagyja-a-musort.htmlBangó Margit zongoristájaként kezdte Kökényhttp://www.life.hu/legykepben/20130306-kokeny-attila-a-nagy-duett-sztarja-bango-margit-enekesno-zongoristaja.htmlHalotti torba hívta vendégeit a modellhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-dukai-regina-modell-a-hal-a-tortan-adasaban-egy-baratja.htmlMegcsinálta A Nagy Duett énekesnőit Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130308-zsidro-tamas-a-nagy-duett-egykori-versenyzoje-visszatert-a-musorba.html

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.