esküvő eljegyzés szavazás név Dundika tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új néven mutatták be az RTL II  Szombat Esti Láza táncospárjának sztártagját. Dundikát, akinek vezetékneve megegyezett kedveséével, Majkáéval.

A Life.hu kritikája a Szombat Esti Lázról: Csak szex után lehet így táncolni




Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre és nézegess fotókat a Szombat Esti Lázról

"Nem házasodtunk még össze, eljegyzésünk volt, esküvőnk pedig majd valamikor lesz. Így hívjuk egymást, annak ellenére, hogy Majka nem vett még feleségül. Nem akartam továbbra is a volt férjem vezetéknevét használni. Egyszer úgyis Majoros Hajnalka leszek, de már most, hivatalos papírok nélkül is annak érzem magamat. Nem ismerek másik olyan celebritást, akinek több neve volt már, mint nekem" - nevetett Dundika.

Szerelméért Majka, akit egy fellépés vidékre szólított, távolról mozgósította a rajongótáborát, ugyanis a zsűri pontozása alapján ők végeztek az utolsó helyen. "Hát a pofám leszakad... kérlek, szavazzatok Hajnira, mert szüksége van rá" - írta a műsor alatt a közösségi oldalon. Dundi és partnere Mészáros Máté végül továbbjutottak, Bálint Antónia viszont kiesett a show-ból.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.