A Nagy Duett Dopeman Szinetár Dóra Super TV2 kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra és Dopeman az egyik legizgalmasabb pár voltak A Nagy Duettben. A nézők azonban mégis őket küldték haza. A produkció nélkülük folytatódik jövő héten.

Hiába szteppelt ezüstcipőjében Szinetár Dóra és hiába mutatta meg Dopeman, hogy van énekhangja, ez sem volt elég ahhoz, hogy a nézőket meggyőzzék. A Nagy Duett adásából nekik kellett búcsúzniuk. A jövő héten már csak öt párosnak szurkolhatunk: Bangó Margit és Lakatos Márk, Cseke Katinka és Kökény Attila, Csézy és Gesztesi Károly, Király Linda és Szabó Győző, valamint Szinetár Dóra és Papp Gergő még versenyben maradtak.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!

NÉZD MEG A KIESŐK PRODUKCIÓJÁT!

Megcsinálta A Nagy Duett énekesnőit Zsidró Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130308-zsidro-tamas-a-nagy-duett-egykori-versenyzoje-visszatert-a-musorba.htmlJelmezbál A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-a-nagy-duett-szinpadan-orult-ruhakban-szerepeltek-a-versenyzok.htmlMónika és Gáspár Laci esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130303-erdelyi-monika-es-gaspar-laci-esett-ki-a-nagy-duett.htmlMegváltoztatta A Nagy Duett a sztárfodrászthttp://www.life.hu/legykepben/20130225-zsidro-tamas-a-nagy-duett-versenyzoje-megvaltozott-a-musor-miatt.htmlA Nagy Duett emlékezetes pillanataihttp://www.life.hu/life/galeria/20130225-a-super-tv2-produkcioja-a-nagy-duett-harmadik-forduloja-kepekben.htmlSzandi és Zsidró Tamás esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130224-szandi-es-zsidro-tamas-esett-ki-a-nagy-duett-vasarnap.htmlRosszul lett A Nagy Duett próbáján Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130224-rosszul-lett-a-szinpadon-a-nagy-duett-probajan-cseke-katinka.htmlDétár Enikő és Kovács Lázár estek ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130217-detar-eniko-es-kovacs-lazar-estek-ki-a-nagy-duett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.