Simon Cowell bulizás producer alkohol zsűri részegség X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beesett szemmel, felpüffedt arccal, alkoholmámorosan lépett ki egy londoni klubból a minap Simon Cowell, az X-Factor atyja. Ejnye, Simon, milyen példát mutatsz így a fiatal énekeseknek?

Alig állt a lábán Simon Cowell. A híres tévés producer a barátaival csapott egy görbe estét a londoni Stringfellows nevű klubban. A szórakozóhelyről kilépve az X-Factor-főnököt konkrétan támogatni kellett, hogy ne essen össze - a képeket itt megnézhetitek. Kicsit visszafogottabban is piálhatott volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az 53 éves zenei mogul eddig jó pár fiatal tehetség pályáját beindította és egyengette, de most mintha mindenkit túl szeretett volna szárnyalni. Sikerült - legalábbis az ivászatban. Úgy látszik, Simon is kezd megöregedni, és már nem bírja úgy az alkoholt, mint fénykorában.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Kirúgták az X-Factor műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130220-kirugtak-az-xfactor-musorvezetojet-khloe-kardashiant-a-tehetsegkutato-kovetkezo-evadat.htmlEgymást nyalták-falták az x-factoros fiúkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130219-az-xfactor-enekesek-rylan-clark-es-jj-hamblett-intim-kepet.htmlIngyenes lesz a szavazás az X-Factorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130206-ingyenes-lesz-a-szavazas-az-xfactorban-mert-rohamosan-csokken-a.htmlAz X-Factor újabb mentora száll ki a műsorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130110-britney-spears-es-la-reid-is-kiszall-az-xfactorbol.htmlÚj mentort keresnek az X-Factorba - Kiszivárgott a lehetséges énekesnő neve!http://www.life.hu/legykepben/20121215-simon-cowell-az-xfactor-producere-rihanna-enekesnonek-konyorog-hogy-uljon.htmlFelmondott! Távozik az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121214-lareid-az-xfactor-mentora-felmondott-tavozik-a-musorbol.htmlÚj barátnője van az X-Factor zsűritagjánakhttp://www.life.hu/szorakozz/20121212-dul-a-szerelem-az-amerikai-xfactorban-simon-cowellnek-uj-baratnoje.htmlFeleségül vette menyasszonyát az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121207-xfactor-sztarja-mario-lopez-felesege-lett-courtney-mazza.htmlCsúnya betegségben szenved az X-Factor mentora - Leleplező fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121208-britney-spears-enekesno-az-xfactor-mentora-pikkelysomor-nevu-betegsegben-szenved.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.