Hajós Andrást hamarosan a Tv2 új tehetségkutatójának énektanáraként láthatjuk a képernyőn, ahol ígéri, laza stílusát a gyerekekkel szemben sem veszíti el.

A műsorvezetőnek sajátos elképzelései vannak a gyerekneveléssel kapcsolatban, és tanárként sem egy poroszos stílusú, szigorú oktatót kell Hajósban elképzelni. 

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


"Én otthon is ezt a szemléletet viszem, hogy a lényeges dolgok a fontosak. Nem hisztizek például azon, hogy 3-ast vagy 4-est kap a gyerek, csak megbeszélem velük a dolgokat. Szeretek mókázni, nem érzem azt, hogy a főnökük vagyok. Elmentem a fiammal egy focitáborba, ahol öt másik apukával együtt én is csapatvezető lettem. Egyszer éjfélkor rájuk szóltam, hogy legyenek most már halkabban, különben csúnya bácsi leszek, mire ők azt válaszolták, hogy nem hagyják abba és csúnya bácsi vagyok. Úgyhogy onnantól kezdve csúnya bácsi lettem, de engem nem zavar" - mesélte a Heti hetes korábbi sztárja a Reggeli Mokkában.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Csúnyán lerészegedett az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-csunyan-bepialt-simon-cowell-teves-producer-az-xfactor-mentora-es.html Az autósok réme volt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130306-ejjenappal-budapest-vezerkaraktere-joe-varga-miklos-kemenyen-beszolt-az-autosoknak.html Meghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.html Továbbra is halott édesapjából akar megélni Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130308-zambo-krisztian-oneletrajzi-konyvet-adott-kies-musort-tervez-edesapjarol.html 30 milliót költött fiára Komár Lászlóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-komar-laszlo-magyar-enekes-30-milliot-koltott-ausztraliaban-elo-fiara.html