mikroport Szilveszter gazda baki táncolás Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyugalmas vidéki élethez szokott Szilveszter gazda hátán nemcsak fát lehet vágni, de egyszerűen ütésálló is.

Meg sem kottyant Szilveszter gazdának, hogy a Szombat Esti Láz első adásán partnere, Molnár Andrea ruhájából kiszabadult mikroport folyamatosan az arcába, az orrára és a hátába csapódott.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub


"Számoltunk az esetlegesen előforduló nehézségekkel, ugyanis még a főpróbán is elestünk, nem tudtuk végigtáncolni a szambát. Már ekkor megbeszéltük, hogy bármi is történik Szilveszter csak megy és táncol tovább, mint egy szemellenzős ló, aki csak a zabot látja a célban. A ruhám alól kiszabadult mikroport probléma engem annyira megzavart, hogy nem a tánccal, hanem ezzel voltam elfoglalva, próbáltam folyamatosan kitépni. Szerencsére a gazdám kezébe vette az irányítást, aki a bemutatkozó kisfilmünkben kifejtette, hogy furcsállja, hogy egy nő mondja meg neki, mit csináljon. Most aztán lehetőséget kapott arra, hogy igazi férfi legyen a talpán, ugyanis csak rajta múlt, hogy sikerült végigtáncolnunk a számot, szinte nélkülem tolta le. Egyedül oldotta meg, pedig a próbán még a fények is zavarták" - büszkélkedett Molnár Andrea nagy népszerűségnek örvendő táncpartnerével, aki a zsűri szerint hamarosan a falunapok táncoslábú sztárja lesz.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.